Εμπιστευθείτε μας για την αξιοπιστία μαςτην ανάπτυξη σας.την εξέλιξη σας. την επιτυχία σας.το μέλλον σας.

Η ΕΨΙΛΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ιδρύεται από στελέχη με σημαντική εμπειρία στις ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της Πληροφορικής και στις Τηλεπικοινωνίες. Διαθέτοντας τεχνογνωσία αιχμής, η εταιρία από την αρχή της δεκαετίας του 90' μέχρι και σήμερα παραμένει πρωταγωνιστής στην αγορά της Βορείου Ελλάδος στον τομέα της πληροφορικής και της τεχνολογίας. Κατακτώντας την εμπιστοσύνη σημαντικών οργανισμών και επιχειρήσεων που εντάσσονται στο πελατολόγιό της, ταυτόχρονα γίνεται και συνεργάτης μεγάλων εταιριών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, οι οποίες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της στην υλοποίηση μεγάλων έργων τοσο στην εγχώρια όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Εταιρική Φιλοσοφία 

Η διαμόρφωση ολοκληρωμένων λύσεων, η ανάπτυξη και εξέλιξη των υπηρεσιών της με νέες, καινοτόμες εφαρμογές, η δημιουργία υποδομών και η επέκταση των συνεργασιών, αποτελούν τους στρατηγικούς άξονες της εταιρικής φιλοσοφίας με στόχο την οικοδόμηση σταθερών σχέσεων, την υψηλή ποιότητα της υπηρεσίας και την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της που αποτελεί την κατευθυντήρια γραμμή της πολιτικής της.

Η εταιρία επιθυμεί και φροντίζει να προσδίδει υπεραξία στις υπηρεσίες της και να κτίζει σχέσεις αρμονικής συνεργασίας και εμπιστοσύνης οι οποίες βασίζονται στην πλήρη αξιόπιστη κάλυψη των αναγκών των πελατών της και στην ορθή και επακριβή εκτέλεση του χαρτοφυλακίου των υπηρεσιών της.

Λειτουργούμε με γνώμονα τις ανάγκες τους και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές από αυτές. Επιθυμία μας, η καλλιέργεια κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης, το οποίο εξασφαλίζει την επιτυχία και διαχρονικότητα της μεταξύ μας συνεργασίας.

Εταιρικός Στόχος 

Ο κύριος στόχος της Έψιλον Πληροφορικής είναι η διαμόρφωση μιάς πλατιάς βεντάγιας προσφερόμενων υπηρεσιών & ολοκληρωμένων λύσεων και ο εμπλουτισμός τους με νέες καινοτόμες εφαρμογές στο ταχύτατα αναπτυσσόμενο χώρο της Πληροφορικής, της Τεχνολογίας και του Διαδικτύου. 

Η Έψιλον Πληροφορική προσβλέπει επίσης στη δημιουργία υποδομών και συνεργασιών στον τομέα εναλλακτικών παροχών Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών καθώς επισης και στον Διεθνή προσανατολισμό και στην διείσδυση σε νέες αγορές.

Η κίνηση αυτή αποτελεί στρατηγική επιλογή ανάπτυξης η οποία επιφέρει προστιθέμενη αξία στη συνολική εταιρική παρουσία.


Διακριτικά Στοιχεία 

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Έψιλον Πληροφορική είναι: 

  • Τεχνογνωσία και επαγγελματισμός 
  • Αξιοπιστία, συνέπεια και ευελιξία
  • Εκτίμηση και πιστή πελατειακή βάση 
  • Πρωταγωνιστικός διαχρονικός ρόλος στην ιδιαίτερη αγορά της Βορείου Ελλάδος
  • Κορυφαίο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό 
  • Ευχρηστες και καινοτόμες λύσεις με βέλτιστη σχέση ποιότητας/τιμής.

Η διαχρονική επιτυχία της Έψιλον Πληροφορικής οφείλεται: 

  • Στην ύπαρξη ανθρώπινου δυναμικού με εξειδίκευση, εμπειρία, μεράκι και υψηλό μορφωτικό επίπεδο.
  • Στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών , αξιοποιώντας την εμπειρία από τη συνεχή υποστήριξη και εξυπηρέτηση μεγάλων πελατών.
  • Στην διασφάλιση της υψηλής ποιότητας με την αδιάκοπη ανάπτυξη τεχνογνωσίας, τον εκσυγχρονισμό, τις αξιόλογες εγκαταστάσεις και συνεργασίες. 
  • Στην αίσθηση ευθύνης που μας εξασφάλισε μακρόχρονες πελατειακές σχέσεις, την εμπιστοσύνη των προμηθευτών για την προώθηση των προϊόντων τους και την καθολική αναγνώριση από συνεργάτες και ανταγωνιστές.

Η Ιστορία Μας

Η ομάδα μας

Κτίστη Χαρά Presales Οικονομικό Τμήμα - Σύμβουλος Πληροφορικής Linkedin
Πλεύρη Γεωργία Presales Εμπορικό Τμήμα - Σύμβουλος Πληροφορικής Linkedin
Αβραμίδης Βαγγέλης Presales Εμπορικό Τμήμα - Υπεύθυνος Πωλήσεων Facebook